Golf GameBook Open 2022 börjar snart!

Golf GameBook lanserade idag officiellt Golf GameBook Open 2022 - den största golftouren i Sverige.

Golf GameBook har idag officiellt lanserat 2022 års upplaga av Golf GameBook Open - Sveriges största golftour. För andra året spelas Golf GameBook Open som är en helt öppen för alla vuxna svenska golfare, dessutom är den helt gratis!


Du kan vara med och tävla genom att spela en handicaprond med Golf GameBook på valfri golfbana. Så bjud in dina golfvänner så kan du tävla både mot dina vänner och resten av Sverige! 😉 🏌️‍♂️


Deltävlingarna för Golf GameBook Open hittar du bland utmaningar i appen så fort de är aktiva. Första deltävlingen startar 16 maj och du har fyra veckor på dig att spela din bästa golfrunda någonsin.


Konceptet för turnén:

Golf GameBook Open är det officiella klubbmästerskapet för alla Golf GameBook-användare, där de bästa spelarna från varje deltävling kvalificerar sig för finalen. I finalen som spelas på Bro Hof Slott Golf Club den 16 september, kommer vi kora vinnaren av Golf GameBook Open 2022!


Genom att delta i tävlingen får du chansen att vinna fina priser från våra sponsorer, både i respektive deltävling och såklart i den stora finalen!


För att göra det så rättvist som möjligt spelas deltävlingarna i två klasser: Players (hcp lägre än 18,4) och Rookies (hcp 18,4 eller högre). Från varje deltävling går de fem bästa spelarna från varje klass vidare till finalen. Totalt kommer alltså 30 spelare göra upp i finalen på Bro Hof Slott Golf Club. Läs under “information” för att ta del av alla detaljer och regler.


Så fixa till din golfutrustning och gör dig redo, kanske kan vara läge för en sväng på rangen också för att finslipa formen tills touren startar!


Lyckönskningar,

Golf GameBook 🏌️‍♀️