Första kvalificeringsomången är avslutad!

Uppdaterat: 15 jun 2021

Omgången presenterades av Indoor Golf Group.


Första kvalificeringsomången är avslutad. Golfsäsongen är i full gång och en hel del spelare har redan hunnit vara med i Golf GameBook Open! Totalt lockade första omgången av Golf GameBook Open 5148 deltagare!


Totalt spelades 24728 rundor och snittscoren var 31.6 poängbogeypoäng. Imponerande antal rundor (och resultat)!


Golf GameBook Open spelas i två klasser: Players (handicap under 18,4) och Rookies (Handicap över 18,4). Nedan finner ni de som spelade bäst och som förtjänat sin plats till finalen på Bro Hof i september.


Grattis till alla som kvalificerat sig till finalen! Utöver finalplatserna bidrar Indoor Golf Group med hela 50 stycken speltider (á 2 timmar) på någon av sina anläggningar runt om i Sverige. Dessa vinnare kontaktas personligen via e-post. Vi vill tacka Indoor Golf Group för att de är med och möjliggör Golf GameBook Open!

Stort tack till alla som var med i omgång 1. Om du missade den första omgången, misströsta ej, den andra omgången är redan i gång. För att jämna ut tävlingen har vi inför omgång två även infört en handicapgräns på max 50, för att undvika de mest fantastiska resultaten.

 

Vi på Golf GameBook önskar dig lycka till och en härlig tid på golfbanan i juni!