Tillbakablick på Golf GameBook Open 2021

Förra året lanserades Golf GameBook Open - vi har summerat den första upplagan här

2021 skapade Golf GameBook konceptet Golf GameBook Open - Sveriges största digitala golftour. Nu är en bra tid att kika närmare på vad som åstadkoms då och samtidigt se fram emot kommande Golf GameBook Open 2022.


Trots att det var första gången Golf GameBook Open arrangerades och att det var ett helt nytt koncept för alla så lyckades tävlingen locka hela 10 414 deltagare. Spelare från hela Sverige och från alla Sveriges golfklubbar var med och tävlade.


Förra året krävdes det verkligen att du spelade din bästa golf för att kvalificera sig för finalen. Med en del helt makalösa resultat. Men det är såklart det som krävs när över 10 000 golfare gör upp om åtråvärda finalplatser!


Vår förhoppning är att tävlingen ska växa ytterligare i år, kanske är det din tur att spela din drömrunda i år. Även om du inte skulle vinna en plats i finalen så har du ändå chansen att vinna något av alla priser vi kommer lotta ut bland alla som deltar!


Har du sett över utrustningen och gjort dig redo? Om in te så är det hög tid att börja ladda för golfssäsongen och för Golf GameBook Open 2022!